Rstone-pro

 

RStone ™ er basert på en radongass sensorteknologi. Måleinstrumentet er lite av størrelse og kan programmeres gjennom et enkelt brukergrensesnitt laget av to trykknapper og en skjerm. På tross av sin enkle og intuitive oppbygging er RStone ™ stand til å levere et komplett sett av informasjon, inkludert momentant og gjennomsnittlig radonkonsentrasjon, temperatur, relativ fuktighet og trykk.

 

bestilling

Last ned bruksanvisning til Rstone Pro (PDF)

Programvare for avlesning av RStone

Programvare for å lese av info fra RKEY

Driver

 

Beskrivelse

RStone™ pro leveres med USB-nøkkelen RKEY ™ og RadonPro programvare, et profesjonelt program som gjør det mulig å fjernstyre programmering og styre opptil 10 stk. RStone ™-enheter samtidig. Videre gjør RadonPro det mulig å laste ned data med mer detaljert måleinformasjon både i et format som er optimalisert for utskrift og i et format som er kompatibelt med de mest populære regnearkprogrammer slik at videre behandling kan lett utføres.

 

Funksjoner

- Batteri strømforsyning og liten størrelse gjør RStone ™ lett transportable

- Frittstående, kan RStone installeres og kontrolleres ved hjelp av sitt intuitive brukergrensesnitt

- Trådløs kontroll, ved hjelp av RKEY ™

- Fleksibilitet, RStone ™ styres ved hjelp av firmware og programvare som enkelt kan tilpasses

- Brukervennlighet både for profesjonelle og ufaglærte kunder takket være to forskjellige programmer

 Rstone-pro 2

Tjenester

RCloud ™

Teknologien tilbyr enda høyere grad av service og fleksibilitet. RCloud ™, ved hjelp av en Ethernetmodul som blir plassert nær RStone ™ sensorer, gjør det mulig å fjernstyre programmet og vise måleresultater ved hjelp av en dedikert webplattform.

Fjernovervåkingstjeneste

Denne tjenesten advarer automatisk sluttbrukere ved hjelp av en SMS på mobiltelefonen når deres sensorer har oppdaget for høy radonkonsentrasjon.

Rstone-pro 4

Radonkurs

Radonlab tilbyr kurs og opplæring til kundene som ønsker å få mest mulig ut av RadonPro. Opplæringen vil gjøre kunden i stand til å produsere komplette rapporter om kontinuerlig overvåkning av konsentrasjonen av radon og inneklimaparametre som relativ fuktighet, temperatur og lufttrykk. 

Wireless Sensor Network (WSN) designRstone-pro 5

Design av tilpassede trådløse sensornettverk for overvåking av radon i brede og varierte geografiske områder.

Programvare tilpasningstjeneste

Ny utvikling gjør det mullig å til en viss grad tilpasse kontroll og programvare (basert både på avlesningsprogrammet og på RCloud ™) med fokus på kundens behov.

bestilling

Rstone-pro 3