Elektroniske apparater for kontinuerlig måling av radon over kortere eller lengre tid. Måleapparatene har ulike egenskaper og de fleste kunder trenger en veiledning for å velge riktig instrument til deres behov. Ta kontakt via kontaktskjema for veiledning.

 
  canary-web

Canary radonmåler har skiftet navn til Corentium Home

Digital radonmåler for bruk over mellomlang og lang tid. Gir en gjennomsnittlig radonkonsentrasjon i rommet den er plassert i. Drevet av 3 standard LR03/AAA batteri i opptil 3 år. Lagrer historikk opptil 16 måneder, noe som muliggjør mer detaljerte analyser av forholdene hvis nødvendig.

mer info ● bestilling
 
Corentium Home

Corentium Home

Møt Corentium Home by Airthings (også kjent som Canary), en enkel og effektiv radonmåler. Den gir deg akkurat det du trenger for å holde kontroll på radonnivåene.

mer info ● bestilling
 
Wave Front Green Light WEB

Wave - En smartere radonmåler

Radon er et av de viktigste komponentene i innendørs luftkvalitet. Vi har laget Wave med intensjonen om at den kan brukes av alle. For å øke nøyaktigheten har vi bygd inn temperatur og fuktighetsmålere.

 ●mer info ● bestilling
 
Corentium Plus

Corentium Plus

Møt Corentium Plus, en pågående radon test som synliggjør radon via timesmålinger. Når du bruker Corentium Plus vet du akkurat når på dagen nivåene er høye.

mer info ● bestilling
 
Corentium Pro

Corentium Pro

Møt Corentium Pro, en profesjonell radonmåler. Fult AARST-NRPP sertifisert for det nordamerikanske markedet og verden. Denne robuste måleren fortsetter å levere nøyaktige målinger i tiår.

mer info ● bestilling
 
terasystem resize

TERA System

Avansert trådløst system for måling og kontroll av radon. TERA system er designet for overvåking av radonkonsentrasjon parallelt i flere rom i en bygning, og/eller automatisk regulering av forskjellige typer aktive tiltak mot radon.

mer info  ● bestilling
 
Rstone-pro

Rstone Pro

RStone ™ er en innovativ Radon monitor av siste generasjon. Den er liten av størrelse og kan programmeres og styres gjennom et enkelt brukergrensesnitt laget av to trykknapper og en skjerm. Instrumentet som drives av oppladbar batteri kan programeres og data kan lastes ned til datamaskin trådløst. Instrumentet måler momentant og gjennomsnittlig radonkonsentrasjon, temperatur, relativ fuktighet og trykk.

● mer info ●  bestilling
 
  radonscout

Radon Scout

Instrument for elektronisk radonmåling i mellomprisklassen. Høy følsomhet muliggjør raske målinger. Liten størrelse, men med egenskaper av high-end måleinstrumenter. Lavt energibruk - to D størrelse batterier varer opp til 6 måneder. Perfekt for kort og langtidsmåling. Data kan lastes ned på PC. Windows software.

mer infobestilling
 
  radonscout-plus

Radon Scout Plus

State-of-art instrument som egner seg meget godt for både kort- og langtids radonmåling. Apparatet er basert på diffusjon av radon, og har også innebygget sensor for relativ fuktighet, temperatur og lufttrykk. Minimal påvirkning av luftfuktighet på radonmåling. Batterier varer i flere måneder. Data kan overføres til PC. Windows programvare.

mer infobestilling
 
doseman-web

Doseman

Instrument for elektronisk radonmåling og dosimetri. For måling av radonkonsentrasjon og som dosimeter. DOSEMAN pakke inneholder DOSEMAN, batteri, lader, IrDA enhet (for kommunikasjon med PC) og Windows programvare. DOSEMAN har relativt lav følsomhet.Det anbefales å måle ett døgn på et sted for å pålitelig resultat for radonnivåer under 200 Bq/m3.

mer infobestilling
 
  doseman-pro

Doseman pro

Doseman pro provides precise measurement of Radon-222 progeny and their PAEC (potential alpha energy concentration) which are of major importance for determination of radiation dose from radon.Battery operated. Windows software is included.

more infobestilling
 
  rtm1688

RTM1688-2

Nytt instrument i mellomprisklassen som tilfredsstiller de flestes behov. Instrumentet har økt presisjon, tillater hurtige målinger. Måler radon og thoron. Termoskriver som kan kobles direkte til RTM 1688 er tilleggsutstyr. Windows programvare medfølger. Leveres sammen med avfukter.

mer infobestilling
 
  rad7

RAD7

Meget solid profesjonelt utstyr for kontinuerlig måling av radon med rask respons, høy presisjon og mange muligheter. Med ekstrautstyr kan instrumentet brukes for måling av radon i vann og i jord. Instrumentet måler både radon og thoron, og kan brukes til hurtig sniffing. Koffert, miniskriver og Windows programvare medfølger.

mer infobestilling
 
  rtm2100

RTM2200

Profesjonelt utstyr som er spesielt godt beskyttet mot ytre påvirkninger og kan brukes under alle værforhold både ute og inne. Automatisk korreksjon av resultater for påvirkning fra luftfuktighet. Måler radon og thoron. Med ekstrautstyr kan instrumentet brukes for måling av radon i vann og jord. Windows programvare medfølger.

mer infobestilling
 
radim 3A

Radim 3A

Diffusjonsbasert instrument for måling av radonkonsentrasjon. Høy følsomhet og presisjon. For laboratorie- og feltbruk. Avansert PC programvare for analyse av måledata.

● mer info ● bestilling